De IVVF cursus wordt gegeven door Hein.

Voor de datums waarop de iVVF cursus wordt gegeven kijk je in de Kalender aspiranten hagel

De cursus start steeds om 10:30. Zorg dat je op tijd aanwezig bent.

Om je aan te melden voor de IVVF cursus klik je op onderstaande link. Je e-mail programma wordt geopend en je e-mail bericht is al gedeeltelijk ingevuld. Vergeet niet om eerst te kijken in de kalender voor een datum. Vul ook je naam en je lidnummer in.

Ik meld me aan

Download en print vooraf de cursus IVVF op deze website. Dit doe je door linksboven op 'inloggen' te klikken. Je komt nu meteen op de pagina waar verschillende documenten staan.
Ruim voor de aanvang van de cursus krijg je via e-mail je inlognaam en wachtwoord.
 kleiduiven02.png
Zaterdag 10 juni wordt de 50 duiven wedstrijd geschoten! Je hoeft je niet aan te melden. Kom naar de baan tussen 10:30 en 15:30 en schiet de wedstrijd met één of meerdere leden.

SV de Wildenberg twittert! Je kan SV de Wildenberg alleen volgen wanneer je lid bent van SV de Wildenberg. Hiertoe dien je een 'Volgverzoek' in te dienen.
twitter.png

Subcategorieën

De eerste zes maanden van jouw lidmaatschap volg je een aantal lessen bij de hagel- en kogelinstructeurs. Na deze zes maanden ga je je schietbeurten halen met één van onze begeleiders.
Hier vind je de verschillende kalenders.