Contributie 2021

Aan alle leden,

De factuur voor de contributie voor 2021 is op 03 november 2020 aan alle leden per e-mail verstuurd. Heb je deze niet ontvangen kijk dan in de spam-box. Zit ook daar de e-mail met de factuur niet in neem dan contact op met het secretariaat. Het niet ontvangen van de factuur betekent niet dat je geen contributie hoeft te betalen.

Schieten na 14 oktober

Schietbaan de Wildenberg blijft na woensdag 14 oktober 'normaal' geopend. De keuken en het terras zijn gesloten. Koffie en thee zijn nog wel te krijgen, 'om mee te nemen'.
De 1,5 meter regel en alle andere maatregelen blijven natuurlijk nog steeds van toepassing. Voel je je niet lekker, heb je koorts, kom dan niet naar de baan maar blijf lekker thuis tot je je weer goed voelt.

Voor openingstijden schietbaan de Wildenberg: klik hier
Zaterdag 5 oktober 2019

Het belooft een mooie dag te worden, droog en af en toe wat zon. Niet te veel wind, gelukkig. De meeste deelnemers zijn al vroeg op de baan.
Deef heeft een leuke, kleine wedstrijd uitgezet, 30 duiven: 10 duiven Ball Trap; 10 duiven Skeet; 10 duiven Parcours. Snel nog even alles in een formulier zetten zodat de schutters de scores kunnen invullen.
De eerste deelnemers beginnen rond elf uur aan de wedstrijd.
De kogelschutters beginnen even later ook aan hun wedstrijd. 15 schoten Meesterkaart (25 meter, met pistool) en 15 schoten BR50 (50 meter, met geweer).
De kogelschutters zijn met zijn vijfen en zijn vrij snel klaar. Van alle hagelschutters die de vereniging heeft zijn er 25 op de wedstrijd afgekomen (of zijn ze gekomen voor de barbeque)?
De meeste hagelschutters zijn rond twee uur klaar, precies op tijd voor de barbeque, die dan inmiddels is opgebouwd. De barbeque brand er lustig op los en de koks van Adriaansen zijn volop aan het bakken: biefstuk, lamskotelet, zalm, witvis, sateh, hamburger en nog meer. Er is ook gezorgd voor lekkere groenten en fruit. Ik denk dat alle deelnemers die nog aanwezig waren lekker hebben gegeten.
Rond vier uur zijn de scores geteld en is de lijst met winnaars bekend.
De drie winnaars van de kogelwestrijd zijn al naar huis. De drie winnaars van de hagelwedstrijd zijn er nog en zij ontvangen de prijzen.
Leo is clubkampioen kogel met 271 punten, Richard is clubkampioen hagel met 26 treffers. Hun namen worden op de wisselbekers gezet. Komt jouw naam volgend jaar op de wisselbeker?

Richard is clubkampioen hagel
Op de pagina over de wedstrijdplicht staan, onderaan de pagina, drie links. Deze kan je gebruiken wannneer je het bestuur wil melden dat je je wedstrijden elders schiet, dat je alléén een jachtakte hebt of dat je géén verlof hebt.
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com