Sluiting tijdens de paasdagen

Schietbaan de Wildenberg is beide paasdagen gesloten!

Heel fijne paasdagen voor allen.

iVVF cursus 4 april 2021

De iVVF cursus voor de eerste twee kwartalen van 2021 wordt een online versie. Voor deze webinar wordt Zoom gebruikt. De webinar wordt gehouden op 4 april en zal beginnen rond half elf.
Leden die zich hebben aangemeld voor de cursus krijgen van de instructeur rond 10:00 een e-mail met een link om deel te kunnen nemen aan de Zoom webinar.
Heb je je nog niet aangemeld voor de iVVF cursus kijk dan even hier: IVVF cursus.
Ben je niet bekend met Zoom? Er is op het web genoeg uitleg te vinden over Zoom. Hier enkele links.
Video Conferencing, Web Conferencing, Webinars, Screen Sharing - Zoom
Korte instructievideo Zoom on Vimeo
Zoom Instructie - YouTube

KNSA- en club pasjes

De 2021 KNSA pasjes en club pasjes staan op het secretariaat en zijn daar af te halen

Nieuwe maatregelen

Kleiduiven schieten blijft mogelijk, maximaal twee personen per schietpost, de kogelbaan is gesloten. De horeca is gesloten.
De 1,5 meter regel en alle andere maatregelen blijven natuurlijk nog steeds van toepassing. Voel je je niet lekker, heb je koorts, kom dan niet naar de baan maar blijf lekker thuis tot je je weer goed voelt.

Voor openingstijden schietbaan de Wildenberg: klik hier
Op de pagina over de wedstrijdplicht staan, onderaan de pagina, drie links. Deze kan je gebruiken wannneer je het bestuur wil melden dat je je wedstrijden elders schiet, dat je alléén een jachtakte hebt of dat je géén verlof hebt.