Kleiduiven schieten tijdens Hemelvaart en Pinksteren

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren gelden gewijzigde openingstijden op Schietbaan de Wildenberg voor verlofhoudende schutters met eigen wapens.
Donderdag 21 mei is de baan geopend van 10:00 tot 17:00
Zondag 31 mei is de baan geopend van 10:00 tot 17:00
Maandag 1 juni is de baan geopend van 10:00 tot 17:00

Schieten in Corona tijd

Een aantal dagen geleden zijn enkele, vanwege de Corona crisis opgelegde maatregelen versoepeld door onze overheid. Eén van deze is het weer buiten mogen sporten.
Kleiduiven schieten is een buitensport waarbij de nog geldende maatregelen, zoals het 1,5 meter afstand houden, makkelijk uit te voeren zijn.

Schietbaan de Wildenberg is vanaf woensdag 13 mei, weer geopend voor kleiduiven schieten. De kogelbaan blijft voorlopig gesloten. Er gelden wel strenge regels voor het gebruik van de kleiduivenbaan. Houd  minstens anderhalve meter afstand, maximaal 5 schutters per post en gebruik een post maximaal 30 minuten zodat ook andere schutters na jou kunnen schieten. Lees onderstaande checklist van de baan zorgvuldig door.

csm_Corona_Maatregelen_1__b9f84d57bf.png
Let Op: punt 14 geldt voor de leden van de vereniging van Schietbaan de Wildenberg.

Leden met een verlof en een eigen hagelgeweer kunnen nu dus weer kleiduiven komen schieten. Aspirant leden en leden die niet over een eigen hagelgeweer beschikken zullen nog even geduld moeten hebben. Het gebruik van clubwapens is niet toegestaan en ook het gebruik van het geweer van een andere schutter is niet toegestaan. Aspiranten worden via e-mail over het verloop van de trainingen
en het maken van schietbeurten ingelicht.

Houd je aan de regels van de baan. Indien je je niet aan deze regels houdt kan je gevraagd worden de baan te verlaten. De toegang tot de baan kan je dan ook nog eens ontzegd worden tot alles weer 'normaal' is en er geen beperkingen meer gelden.

Als de baan moet sluiten omdat schutters zich niet aan de regels kunnen houden kan niemand meer schieten. Wees dus niet egoïstisch en houd je aan de regels en ben blij dat je weer kunt schieten.

Bestuur SV de Wildenberg