De kogelbaan gaat open

De kogelbaan wordt nog verbouwd. Er is meer ruimte gecreëerd achter de schietpunten, er is een geluidssluis gemaakt als toegang naar de schietpunten, de openingen aan de bovenzijde van de wanden zijn dicht gemaakt, de wanden worden geisoleerd, er wordt een luchtafzuiging gemaakt op de baan, er komt een nieuwe kogelvanger en er worden nog wat zaken verbeterd. Het is de bedoeling dat de kogelbaan vanaf zaterdag 4 juli weer open gaat. We sturen de leden nog een e-mail met de bevestiging van de opening.

Kleiduiven lessen gaan beginnen

We gaan weer beginnen met de lesen kleiduiven schieten, met inachteneming van de richtlijnen van het RIVM. Zondag 5 juli wordt de eerste les gegeven. De les begint om 10:30. Aspirant leden die zich hebben ingeschreven voor het tweede kwartaal van dit jaar kunnen zich opgeven bij Nico of Hein.
Hier vind je een overzicht van alle lesdagen!