twitter.png

Om mededelingen aangaande SV de Wildenberg bij u te krijgen gaan we werken met e-maillijsten. We gaan u niet dagelijks, niet wekelijks en zelfs niet maandelijks e-mails sturen. We sturen alleen een e-mail wanneer er (belangrijke) mededelingen gedaan moeten worden. Mededelingen over wedstrijden, wijzigingen in de wedstrijdkalender en baansluitingen bijvoorbeeld. U heeft inmiddels al enkele berichten ontvangen via zo'n e-maillijst, o.a. de nieuwsbrief van januari.

Als lid van SV de Wildenberg staat u automatisch op een e-maillijst. Na het ontvangen van een e-mail van deze lijst kunt u zich uitschrijven voor de lijst middels een link in de e-mail. U ontvangt dan geen e-mail meer via deze lijst. U blijft dan ook niet op de hoogte van zaken aangaande SV de Wildenberg. Wilt u zich weer inschrijven voor de e-maillijsten dan kunt u dat doen door een e-mail te sturen naar webbeheerder(at)svdewildenberg.nl met de vraag om weer op de e-maillijst geplaatst te worden.

Mededelingen worden ook op deze website geplaatst. Wanneer u zich hebt uitgeschreven of als u geen e-mail adres hebt (opgegeven), dan kunt u ook via deze website op de hoogte blijven.

(opnieuw) inschrijven

Om u in te schrijven voor de mailinglijst klikt u hier. Deze link brengt u naar een webpagina van Mailchimp alwaar u uw gegevens kunt invullen. Wanneer u zich aanmeldt voor de mailinglijst en u bent geen lid van SV de Wildenberg dan wordt u verwijderd van de lijst.

U kunt ook het formulier hieronder invullen.

Schrijf u hier in voor de mailinglijst

Velden met een * moeten ingevuld worden
Hoe wilt u de e-mail ontvangen?

Bekijk oude nieuwsbrieven.