Rate this article 0 Vote

Kosten lidmaatschap

De kosten van het lidmaatschap van SV de Wildenberg voor 2022 zijn:

• Alleen kleiduiven schieten OF alleen gebruik kogelbaan: € 147,00 per jaar (vier kwartalen, exclusief afdracht KNSA).
  • Zowel kleiduiven schieten alsook gebruik kogelbaan: € 200,00 per jaar (exclusief afdracht KNSA).
  • Je betaalt eenmalig € 140,- inschrijfgeld.
  • Ieder lid van SV de Wildenberg dient óók lid te zijn van de KNSA. Ben je nog geen lid van de KNSA dan wordt je door ons aangemeld bij de KNSA.
  • De kosten voor het lidmaatschap van de KNSA zijn voor 2022 vastgesteld op € 42,50.
  • Wanneer je nog geen KNSA-lid bent betaal je ook éénmalig € 42,50 voor de inschrijving bij de KNSA.
  • Voor informatie over het lidmaatschap van de KNSA: klik hier (de website van de KNSA wordt in een nieuw venster geopend)

Voorbeeld 1
Je hebt interesse in de schietsport, je bent nog niet eerder lid geweest van een schietsportvereniging (en dus ook nog niet lid van de KNSA), je wilt lid worden van SV de Wildenberg en je wilt kleiduiven gaan schieten.
In 2022 zijn de kosten voor het eerste jaar (1 januari tot en met 31 december, 4 kwartalen):
Inschrijfkosten SV de Wildenberg € 140,00
Lidmaatschap hagel SV de Wildenberg € 147,00
Inschrijfkosten KNSA € 42,50
Lidmaatschap KNSA € 42,50
TOTAAL € 372,00
Bij verlenging van jouw lidmaatschap betaal je geen inschrijfkosten meer.

Voorbeeld 2
Je bent lid van een andere schietsportvereniging, je wilt ook lid worden bij SV de Wildenberg per 1 juli (kwartaal 3), je KNSA afdracht loopt via de andere vereniging en je wil kleiduiven en kogel gaan schieten bij SV de Wildenberg.
Inschrijfkosten SV de Wildenberg € 140,00
Lidmaatschap combi hagel en kogel SV de Wildenberg € 100,00 (voor de laatste twee kwartalen van 2022)
TOTAAL € 240,00
Bij verlenging van jouw lidmaatschap betaal je natuurlijk geen inschrijfkosten meer.

LET OP
De inschrijving van nieuwe leden is steeds per kwartaal. Je lidmaatschap gaat dus in per 1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober van het jaar.
Jouw lidmaatschap is steeds tot en met 31 december van het jaar dat je lid wordt.
Je lidmaatschap wordt, nadat je de factuur betaald hebt, telkens met één jaar verlengd.
Opzeggen van jouw lidmaatschap doe je liefst vóór 1 november van een jaar, begin november wordt namelijk de rekening voor het lidmaatschap van de vereniging gemaakt en verzonden.

HH

Hubèrt Huijbregts